Brug diamantslibning, hvis din hud skal stråle!

Diamanter har været kendt i flere år som en af de mest effektive metoder til at give huden maksimal glød og udstråling.

Det er fordi en diamantslibning fjerner det yderste lag af døde hudceller langt mere effektivt, end hvis du selv skulle gøre det med diverse masker eller skrubbecremer, der ofte tager for hårdt fat og giver andre følgeproblemer som uren hud eller rødme.

Faktisk er en diamantslibning rigtig effektiv til især eksem og aknehud, som ofte er tør og fedtet og har ujævn struktur – og dermed svær at pleje optimalt. Når man bruger diamantslibning bliver hudoverfladen mere jævn, og øger sin udstråling – lidt som hvis man havde et stykke lækkert, glat marmor i hånden.

Er diamantslibning mere skånsom end syre-behandlinger?

Diamantslibning fjerner – ligesom syrebehandlinger –  det øverste lag af døde hudceller, så de nye og friske hudceller kan komme frem og give huden ny glød.

Diamantslibning er en anden metode til at fjerne døde hudceller i forhold til fx kraftige syrebehandlinger. Disse behandlinger kan give rødme og udslæt, hvis de bruges forkert eller af en uautoriseret behandler. Diamanter og syre bruges dog ofte i kombination med i hinanden for at få det mest optimale resultat. Hos en autoriseret kosmetolog bruges milde men virksomme syrer, der ikke er for kraftige for huden i kombination med andre metoder, fx diamantslibning.

Hos High Class Skincare i Roskilde er du og din hud i trygge hænder

Både diamantslibning og syrebehandlinger bliver hos High Class Skincare foretaget af en lægeeksamineret kosmetolog med mere end 20 års erfaring inden for hudpleje, så du er i trygge hænder, når det kommer til din hud. Første gang foretages en grundig hudanalyse, så vi er helt sikre på, hvilke behandlinger, der er optimale for dig og din hud.

Se behandlinger og book tid her

Microdermabrasion – en optimal “hovedrengøring”

Diamantslibning kaldes i professionel tale også for “microdermabrasion” og letter huden for selv at skulle fjerne de døde hudceller over tid, så resultatet er strålende klar, glat og glat hud – med det samme. Diamentslibning er en slags hovedrengøring af din hud, som du får foretaget efter behov. Går du regelmæssigt til kosmetolog kan der gå en måned imellem. Er du i et længere og mere specialiseret forløb vil man i starten måske have brug for hyppigere behandlinger, hvilket aftales på individuel basis.

En diamantslibning har en række skønne fordele for din hud:

  • Stimulerer hudens blodomløb ved at stimulere kollagenproduktionen
  • Minimerer uren hud og porer – fx ved acne så huden bliver klar og frisk
  • Øger spændstigheden i hudens øverste lag
  • Reducerer linjer og rynker og mindsker ujævn pigmentering
  • Giver huden øjeblikkelig klarhed og glød

Hvordan foregår en diamantslibning af huden?

Diamanterne er så små, at man næsten ikke kan se dem med det blotte øje. Man kan sammenligne overfladen på sliberen med meget finkornet krystaloverflade. Disse små vidundersten sættes på overfladen af en mekanisk “støvsuger” – lidt som et støvsugerrør i meget lille skala.

Slibehovedet med diamenterne tilpasses efter din hudtype – jo mere sart din hud er, desto blidere er slibningen. Nogen gange kan huden blusse en smule op efter en slibning, da blodomløbet bliver stimuleret under en behandling. Dette går som regel over efter nogle timer.

Det er meget vigtigt, at huden ikke har åbne sår før en diamantslibning.

Det er fordi slibningen kan gøre såret værre pga. overfladen på slibestenen. Skal du have foretaget en diamantslibning og har åbne sår, skal du lade huden være i ihvertfald en uge op til, så sår og rifter kan nå at hele eller lukke, før slibningen foretages. Dette giver din hud det bedste resultat.

Når behandlingen er overstået vil huden føles mere ren og glat, og kan minde om “renskuret hud”. Det er effekten af de døde hudceller, der nu er forsvundet. Derfor bruger kosmetologen ofte både fugtgivende ansigtsmasker og meget nærende cremer efter en slibning, da de nye hudceller er yderst modtagelige og skal “pakkes ind” i fugt og pleje for at give det bedste resultat bagefter, samtidig med at hudens øverste lag beskyttes optimalt.

Hvad skal jeg være opmærksom på med en diamantslibning?

I modsætning til kraftige syrebehandlinger kan du få foretaget en diamantslibning kort før en større event uden at skulle vente på at overfladen i hudlaget “kommer sig”. Du skal naturligvis ALTID beskytte din hud mod solens UV-stråler! Men modsat et længere behandlingsforløb med syrer, der gør huden følsom overfor solstråler, skal med du med en diamantslibning ikke på samme måde undgå sol mv.

Husk hjemmeplejen efter en diamantslibning og ansigtsbehandling

Er du i et forløb hos High Class Skincare, finder vi sammen en retning for din hud. Derfor er det utrolig vigtigt, at du fortsætter plejen hjemme med de anbefalede produkter. Det giver nemlig det absolut bedste resultat, og du får i den forbindelse professionel rådgivning om produkter, der passer til din hudtype.

Har du fx acne eller eksem er det nødvendigt at være omhyggelig med ansigtsplejen i tiden mellem behandlinger, da man på den måde kan følge med i hudens udvikling og tilpasse behandlingerne bedre til hudens tilstand og behov. Din huds afspejler altid dit liv – derfor skal du tage god vare på både den og dig.

Læs mere om behandlinger hos High Class Skincare eller book en tid online