Hairtalk

PATENT PÅ TAPE
Hairtalk er markedets bedste og mest skånsomme metode for hårforlængning. Vi har patent på vores efterspurgte tape, som er så ultra tynde, at de hverken kan ses eller mærkes i håret.

HAIRTALK VERDEN OVER
Hairtalk er en international virksomhed og vores produkter forhandles i dag i mere end 48 lande verden over.

NEMT & HURTIGT
Hairtalks tapesystem er smidigt og hurtigt at arbejde med. En fuld påsætning laves på 1 time. Tapen fjernes nemt med Hairtalk solvent og skal ikke renses, du sætter blot et nyt stykke tape på, som naturligvis er klippet på forhånd.

HÅR AF BEDSTE KVALITET
Vi bruger ægte indisk tempelhår af fineste kvalitet. 100% Remy. Hairtalks hår er ikke overfladebehandlet med silikone. Det naturlige skællag er bevaret og der er et naturligt fald i håret. Håret varmestyles præcis som dit eget hår.

PLEJEPRODUKTER & GARANTI
Brug Hairtalks egne plejeprodukter for at bevare din garanti. De tilfører håret den nødvendige fugtgivende pleje og sikrer at hårets flotte kvalitet holder længe.

GOD AVANCE
Da vores system er så hurtigt og smidigt, har du som frisør en rigtig god avance på dit arbejde med Hairtalk.

VI OPFYLDER HÅRDRØMME!
Vores kundegruppe strækker sig bredt. Fra de, som vil ha max længde og fylde – til de, som bare gerne vil have lidt fylde i fronten eller tilføre ekstra volume i sit eget hår.
Hairtalks skånsomme metode og patenterede tape er det bedste på markedet, da det kan sættes i selv det tyndeste hår. Hairtalk bliver en naturlig del af dig og din personlighed.

Hairtalk opfylder enhver hårdrøm!

Hairtalk / Hairekstension

Pris: Hair ekstension 25 cm 4700kr

Hairekstension 40 cm 5999kr

Hairekstension 55 cm 8350kr

Beskrivelse

I prisen er i kludderet påsætning + klipning + styling + model billeder + Og stor Hairtalk produkt pakke til en værdi af 850kr