Rabat

Hvad er MESO-behandling?

Hvorfor sværger Hollywood-stjernerne til en MESO Eclat-behandling før de skal på den røde løber?

En MESO Eclat-behandling frisker huden optimalt op og fjerner grå, grov og tør hud. Derudover reducerer en MESO-behandling blandt andet arvæv i hudens dybere overflade på linje med pigmentpletter og solskader, der typisk ses efter eller sidst på sommeren.

En MESO Eclat-behandling er med andre ord en intensiv genopfriskning af hudens øvre lag, som giver din hud en mini-makeover – uden smerter eller brug af botox og andre plastikkirurgiske indgreb. Det er den mest skånsomme vej til en ny og yngre udseende hud, der findes på markedet i dag.

BOOK TID TIL EN MESO-BEHANDLING HER

Se mere om MESO-behandlingerne jeg tilbyder her

En MESO Eclat-behandling er en klinisk behandling, der kun kan udføres af en certificeret kosmetolog, og kuren adskiller sig fra traditionelle syrekure ved, at man 12 timer efter en kur ikke må bade i klorvand, tage sol, gå i sauna eller bruge make-up efter behandlingen.

Læs mere om behandlingen nedenfor.

MESO Eclat: En intensiv 3-trins raket af avanceret hudpeeling

1. trin - peeling

Når du får syrebehandling kan du som regel mærke en let til prikkende effekt af syren i huden, når du besøger din kosmetolog.

Ved en MESO Eclat-behandling prikker din hud ikke kun – huden vil føles varm og/eller prikkende, da syrebehandlingen går langt dybere ned i huden, dels på grund af den grundige rens, som åbner porerne, og samtidig fordi at MESO Eclat-produkterne starter deres bearbejdning af hudens øverste lag.

Med 24 aminosyrer (herunder hyarulonsyre), 12 vitaminer, 6 co-enzymer, 5 nukleonbaser og 4 mineraler er MESO en kraftig anti-age-kur og vitaminboost, og allerede efter første behandling vil du se en forskel på hudens ar og linjer. Da kuren indeholder blandt andet salicilsyre vil fx ar fra akne også kunne mindskes, ligesom bumser og urenheder minimeres og fjernes under syrens arbejde.

Derfor vil en MESO Eclat-behandling først og fremmest tage udgangspunkt i en individuel og grundig hudanalyse af behovet for MESO-behandling.

 

2. Fugt, boost og anti-age

Når peelingen er overstået, tilfører jeg en række anti-oxiderende og opstrammende ingredienser. Huden udsættes på denne måde for en slags “chok-terapi”, der stimulerer sammentrækningen af porer i hudens øvre lag. Det er en behandling, der giver huden nyt liv, glød og vitalitet, og som stimulerer processen med at regenere ødelagte hudceller hurtigt.

I produkterne er der blandt andet stoffer som opstrammer bindevævet, og proteiner, der forbedrer styrke og elasticiteten i hudcellerne. Ved hjælp af condroitinsulfat og L-carnitine giver jeg huden de bedste forudsætninger for at starte på en frisk og skabe ny glød og liv i din udstråling.

Behandlingen afsluttes med en intensiv creme med en særdeles stærk anti-age effekt. De aktive stoffer som vitamin E, kojic-ekstrakt, phytic-syre og sodium piruvate udjævner hudtonen og bleger pigmentpletter opstået pga. solskader samt binder fugt.

For optimal brug anbefaler jeg ofte mine klienter at fortsætte behandlingen med cremen derhjemme.

Når du rejser dig fra briksen vil din hud føles markant yngre, smukkere og mere klar og med mere glød end da du kom herind. Jeg kalder dette for “Hollywood-effekten”.

3. Efterbehandling

Efter behandlingen vil der efter 1-2 dage forekomme afskalning.

Det er fordi huden arbejder nedefra med at afstøde og forny hudceller, hvorved de gamle, døde og ødelagte hudceller vil blive udstødt igennem genoprettelsesprocessen på celleniveau i hudens nedre lag fra MESO-behandlingen.

Derfor anbefales det at du får foretaget en MESO-behandling sidst på ugen (fx onsdag eller torsdag), hvorved afstødelsen af celler vil ske inden fx lørdag – under normale forhold. Husk at hud er individuel, så afskalningsprocessen vil ske enten senere eller tidligere, afhængig af din huds unikke formel.

Er MESO Éclat sikkert at bruge?

Alle produkter i MESO Éclat-behandlingen er CE-godkendt og udviklet af verdens førende forskningscentre inden for biomedicinsk hudpleje. Behandlinger må kun udføres af certificerede kosmetologer over hele verden.

Hos High Class Skincare udføres behandlingen af en lægeeksamineret kosmetolog, der har mere end 20 års erfaring inden for kosmetologi og hudpleje-produkter. Du kan læse mere om min baggrund og profil HER.