Som noget helt nyt er jeg begyndt at tilbyde hårekstensions fra Hairtalk, som er et af de mest skånsomme mærker på markedet.

PATENT PÅ TAPE
Hairtalk er markedets bedste og mest skånsomme metode for hårforlængning. Vi har patent på vores efterspurgte tape, som er så ultra tynde, at de hverken kan ses eller mærkes i håret. Hairtalk er en international virksomhed og vores produkter forhandles i dag i mere end 48 lande verden over.

NEMT & HURTIGT
Hairtalks tapesystem er smidigt og hurtigt at arbejde med. En fuld påsætning laves på 1 time. Tapen fjernes nemt med Hairtalk solvent og skal ikke renses, du sætter blot et nyt stykke tape på, som naturligvis er klippet på forhånd. Vi bruger ægte indisk tempelhår af fineste kvalitet. 100% Remy. Hairtalks hår er ikke overfladebehandlet med silikone. Det naturlige skællag er bevaret og der er et naturligt fald i håret. Håret varmestyles præcis som dit eget hår.

PLEJEPRODUKTER & GARANTI
Brug Hairtalks egne plejeprodukter for at bevare din garanti. De tilfører håret den nødvendige fugtgivende pleje og sikrer at hårets flotte kvalitet holder længe.

VI OPFYLDER HÅRDRØMME!
Vores kundegruppe strækker sig bredt. Fra de, som vil ha max længde og fylde – til de, som bare gerne vil have lidt fylde i fronten eller tilføre ekstra volume i sit eget hår.
Hairtalks skånsomme metode og patenterede tape er det bedste på markedet, da det kan sættes i selv det tyndeste hår.

Priser er på vej, men ring gerne og book din tid allerede nu!

 

Man både kan få udført Hairtalk med totter og med et hairband – totterne tapes på skånsomt.
Hairband er til at tage på fra dag til dag, enten som fylde eller til festlige lejligheder. Og håret kommer i forskellige længder og farver – bla. med ud gronings overgang.

Ved booking af Hairtalk kommer jeg enten hjem til dig, så du sidder i rolige omgivelser eller du kan booke dig ind på min nye Hairtalk adresse – (kommer på snarest)

Kan også bookes til en Ladies aften – hvor jeg kommer ud og fortæller om håret og påsætningen og demonstrere et Hairband.
Lad mig sige det med det samme – du bliver forelsket med det samme og dit hår har aldrig set smukkere og fyldigere ud!

Det kærlighed ved første blik.
Så let og nemt at have på!